Beau en Romy zijn benieuwd wie er morgen nog meer weggaat uit Utopia

Beau en Romy zijn benieuwd wie er morgen nog meer weggaat uit Utopia

Ik kan met echt niet voorstellen dat Senna morgen weggaat zegt Romy tegen Beau als ze onderweg zijn naar de koeien. De twee vinden het allebei erg jammer dat Senna Utopia moet verlaten maar ze denken ook meteen over de praktische zaken na. Zullen ze dan weer met z’n drieën gaan slapen?vraagt Romy zich hardop af, doelend op Demi, Fay en Chipp. Beau is benieuwd wie er in de boot, de huidige slaapplek van Senna, zal gaan slapen. De twee hebben hier geen antwoord op. Ook zijn Romy en Beau benieuwd wie er morgen nog meer naar huis gaat. Misschien gaat Emil wel gaat Beau verder. Dat zou ik echt jammer vinden antwoordt Romy. Ook Beau ziet Emil niet graag gaan. Het is best een leuke gast sluit ze af.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *