Emil probeert Senna op te beuren om er nog een top avond van te maken

Emil probeert Senna op te beuren om er nog een top avond van te maken

Nadat alle rust in de loods weer een beetje is wedergekeerd probeert Emil Senna gerust te stellen. Demi zit ernaast en vraagt aan Emil of er morgen nog iemand naar huis gaat. Emil knikt voorzichtig maar laat verder niets los. Ik hoop dat ik op het eindfeest mag komen roept Senna enthousiast. Ga daar maar niet vanuit reageert Demi somber. Het drietal praat nog een tijdje na over wat Senna morgen gaat doen. Er hangt een bedroefde sfeer en niemand lijkt echt te hebben verwerkt dat Senna zo plotseling naar huis moet. Romy doet bij iedereen een rondje om vanavond eten te bestellen. Laten we zorgen dat je een topavond hebt slaat Emil Senna op de schouder. Senna knikt en laat weten dat hij dat zeker gaat doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *