Demi en Fay mogen hun ogen laten laseren bij een kliniek

Demi en Fay mogen hun ogen laten laseren bij een kliniek

Nadat Demi en Fay bekomen zijn van de schrik over het feit dat Senna naar huis toe gaat zijn ze er eindelijk aan toe om het goede nieuws te vertellen. Wij hebben nieuws vertelt Fay blij. En vertelt dat ze testjes moesten doen en dat haar zicht minder dan vijf procent is en haar zusje ziet minder dan tien procent. Dat meen je niet roept Romy verschrikt uit. De tweeling vertelt dat zij allebei geschikt bevonden zijn om hun ogen te laten laseren bij een oogkliniek. En dat gaat woensdag gebeuren gillen de twee blij in koor uit. Romy staat meteen op om haar mede bewoners een dikke knuffel te geven en ook Billy, José, Beau en Cemal reageren enthousiast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *