Ook Emil vindt het lastig om Senna weg te sturen uit Utopia

Ook Emil vindt het lastig om Senna weg te sturen uit Utopia

De bewoners zijn allemaal erg geschrokken van het nieuws dat Senna morgen Utopia zal moeten verlaten. De hevige tranen van Demi en Fay hebben dit alleen maar versterkt. Buiten praten Madilia en Emil over de situatie. Madilia vertelt dat ze het vooral erg voor Demi vindt. Ook Emil had moeite met Demi haar reactie. Als ik zo’n jong meisje zie die verdrietig is, dan is dat voor mij ook wel pijnlijk licht hij toe. Madilia legt uit dat Demi zich lang eenzaam voelde en nu eindelijk een vriendje had. Ik begrijp dat ze het moeilijk vind maar ik vind het ook moeilijk reageert Emil. Toch stelt hij dat dit bij de eindstrijd hoort en dat hij daarom aan deze emoties moet gaan wennen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *