Emil heeft een zwarte envelop, moet Senna Utopia verlaten en naar huis?

Emil heeft een zwarte envelop, moet Senna Utopia verlaten en naar huis?

Emil loopt met een zwarte envelop de loods in, die hij op tafel neerlegt. Al snel krijgen de bewoners door wat er gebeurt en verzamelen ze zich bij de envelop en Emil. Waarom leg je die op tafel? vraagt Romy nieuwsgierig. Aangezien er behoefte was om de envelop te zien, dit is mijn envelop antwoordt Emil. Mehmet vraagt direct of er ook inhoud in zit en Bas kan dat direct beantwoorden. Er staat op: openen vrijdag om 13:00 uur vertelt Bas aan de groep. Alle bewoners lijken in rep en roer door de komst van de zwarte envelop.  De envelop wordt op een whiteboard gehangen, met daarbij een briefje waarop staat “Wie durft deze brief te openen voor vrijdag 11:00 uur?” De bewoners worden gek van nieuwsgierigheid en Senna en Mehmet wordt het te veel. Senna besluit de stoute schoenen aan te trekken en trekt de brief van het whiteboard. Met een oog spiekt hij naar de inhoud, waarna hij de brief aan Mehmet geeft. Mehmet begint voor te lezen. “Bedankt voor het lezen van deze brief. Wie dit als eerste leest moet morgen naar huis”, leest hij hardop voor. Senna en hij staan vol verbazing naar de brief te kijken, wat heeft dit te betekenen? De groep reageert verward. Is dit echt? vraagt Romy geschrokken. Jullie hebben wel lef complimenteert Chipp de twee. Mehmet en Senna staan verbouwereerd om zich heen te kijken en ze weten overduidelijk niet goed wat ze moeten zeggen. Er heerst veel verwarring bij de groep maar al snel landt het besef over wat er zojuist is gebeurd. Ik ga morgen naar huis stamelt Senna. Romy barst in tranen uit en geeft hem een knuffel. Ik ga eten bestellen grapt Senna, maar al snel is het lachen hem vergaan. Hij zit sip achter de computer en is overduidelijk geschrokken. Senna besluit het beste te maken van zijn laatste dag in Utopia. Geld uitgeven roept hij enthousiast. Zou Senna Utopia echt moeten verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. ROb at 14:33

    Wat is dit toch voor een naar spel, is er dan niemand die het lef heeft om gewoon Billy naar huis te sturen, zijn ze allemaal bang van haar. Senna is niet diegene die naar huis gestuurd moet worden er zijn andere die het meer verdienen, zeker Billy.
    Triest dat er zo’n spel gespeeld moet worden.

    • mechel at 15:05

      Rob houd je mond een keer over Billy, zij is wel eerlijk en heeft karakter jij bent het tegen over gestelde met je domme praat iedere keer over Billy. Ik hoop dat je vingers vast vriezen de volgende keer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *