De verwarring heerst, moet Senna echt Utopia verlaten?

De verwarring heerst, moet Senna echt Utopia verlaten?

Senna en Mehmet hebben zojuist de zwarte envelop van Emil geopend en daarin zat het bericht dat de eerste die het bericht heeft gelezen morgen naar huis toe moet. Er heerst veel verwarring bij de bewoners en niemand lijkt goed te weten hoe ze moeten reageren.  Ik geloof het pas als hij morgen de poort uitloopt zegt Chipp resoluut. En vraagt zich hardop af waarom Emil de brief morgen niet pas aan de bewoners gegeven heeft, maar de overige bewoners hebben daar geen antwoord op. Ook Romy en Beau zijn zich rot geschrokken. Beau en Romy bekommeren zich om het lot van Demi. Zij en Fay zijn op dit moment niet in Utopia, omdat zij een intakegesprek hebben bij een ooglaserkliniek. Wat erg voor Demi stamelt Romy verdrietig. De twee vinden het heel erg voor Demi dat ze zo nietsvermoedend Utopia binnen zal lopen, om vervolgens te horen wat er zojuist is gebeurd.

Senna zelf is verdrietig achter de computer gekropen. Ja, lekker naar huis zegt hij met een somber gezicht. Ik ga nu meteen al mijn geld opbrassen aan eten voegt hij eraan toe. Mehmet komt verbluft bij hem zitten en laat weten dat hij het nog niet kan geloven. Ik ben helemaal flabbergasted vervolgd hij hoofdschuddend. De twee zitten een tijdje zwijgend naast elkaar en tranen wellen op in Senna zijn ogen. Ik ga zo mijn kist maar pakken eindigt hij…

Mehmet besluit op zijn beurt opheldering te vragen aan Emil. Senna en hij hebben namelijk de brief geopend. Feitelijk heeft Senna eerst de brief gelezen en heeft hem daarna aan Mehmet gegeven. Er ontstond veel onduidelijk over het lot van Mehmet, moet hij ook zijn kist pakken of is alleen Senna de ongelukkige in dit verhaal? Mehmet trekt de spanning niet langer en gaat nerveus naar Emil. Ik heb de brief ook gelezen, moet ik dan ook naar huis? vraagt hij wippend van het ene been op het andere been. Emil laat een stilte vallen en dicteert dan de eerste zin uit de brief. “Degene die dit als eerste leest zal Utopia moeten verlaten” zegt Emil. Mehmet ontspant en lijkt meteen een stuk opgeluchter. Ik hoef niet naar huis zucht hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 15:15

    Er staat duidelijk de eerste die hem leest moet Utopia verlaten maar hier zit meer achter hij moet iemand mee nemen die met hem samen de poort uit gaat en dan neemt hij Billy mee.

  2. ROb at 14:47

    Ik zou het super gemeen vinden als Senna daadwerkelijk naar huis gestuurd zal worden. Ik praat het niet goed hoor, hij had de brief moeten laten hangen en niet aankomen, dat stond er toch op. Maar zou het triest vinden als daar toch daadwerkelijk gehoor aan gegeven zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *