Romy wordt emotioneel door al het gedoe rondom de zwarte envelop

Romy wordt emotioneel door al het gedoe rondom de zwarte envelop

Senna heeft de zwarte envelop die Emil in de loods heeft gelegd als eerst gelezen. In de envelop zat een brief waarop stond dat de persoon die de brief als eerst leest, morgen naar huis moet. Het nieuws is er flink ingehakt bij de bewoners en Senna is bedroefd zijn spullen aan het pakken. Ondertussen heeft Romy het ook erg moeilijk met de hele gebeurtenis. Als ze in de loods loopt en Billy tegenkomt, wordt het haar allemaal te veel. Ze barst in tranen uit terwijl ze Billy een knuffel geeft. En vertelt Billy dat ook zij het idee had om de brief te openen, maar dat ze uiteindelijk haar nieuwsgierigheid heeft kunnen bedwingen. Ik was gewoon bijna thuis geweest snikt ze uit. Ik vind het echt heel heftig allemaal en het is heel dubbel gaat ze sip verder. Wel is ze blij dat ze zelf mag blijven maar baalt heel erg dat Senna naar huis zal moeten. Billy probeert Romy vervolgens te troosten en al snel verschijnt er gelukkig weer een voorzichtig glimlachje op haar gezicht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ROb at 07:22

    Doen ze een intelligentie quiz, kan je nagaan hoe onwetend ze allemaal zijn. Iedereen wilde de envelop open maken terwijl er op staat dat hij niet eerder geopend mag worden dan vrijdag 13.00 uur. Je kan toch concluderen dat wanneer er nu vroegtijdig een envelop wordt opgehangen met die tekst erop, dat het niet pluis is. Hoe haal je het in je hoofd om daar geen gehoor aan te geven. Jammer dat Billy hem niet had open gemaakt.

  2. ROb at 15:00

    Doen ze een IQ quiz, kan je nagaan hoe onwetend ze allemaal zijn. Iedereen wilde de envelop open maken terwijl er op staat dat hij niet eerder geopend mag worden dan vrijdag 13.00 uur. Je kan toch concluderen dat wanneer er nu vroegtijdig een envelop wordt opgehangen met die tekst erop, dat het niet pluis is. Hoe haal je het in je hoofd om daar geen gehoor aan te geven. Jammer dat Billy hem niet had open gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *