Ivan ontvangt een bokstrainer, de voorbereidingen voor het boksgala zijn begonnen

Ivan ontvangt een bokstrainer, de voorbereidingen voor het boksgala zijn begonnen

Ruud heeft Ivan uitgedaagd om te boksen en die uitdaging heeft Ivan uiteraard zonder twijfelen geaccepteerd. Echter moet er voordat er een wedstrijd gevochten kan worden eerst keihard getraind worden. De trainer van Ivan is zojuist gearriveerd in Utopia en windt er geen doekjes om en gaat dan ook flink aan de slag. Ivan wordt direct verteld dat hij op moet drukken. Hierna beginnen de twee met een aantal stootoefeningen. Het is wel duidelijk dat de voorbereidingen zijn begonnen. Het is menens en Ruud mag zijn borst nat maken. Maar wie zal er winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *