Romy wil Senna verrassen omdat bekend is dat hij morgen Utopia moet verlaten

Romy wil Senna verrassen omdat bekend is dat hij morgen Utopia moet verlaten

Nu Senna weet dat hij Utopia morgen moet verlaten, lijkt het Romy een goed idee om een verrassing voor hem voor te bereiden voor vanavond. Ze bespreekt dit idee bij Chipp maar hij weet op zijn beurt niet of Senna hier wel op zit te wachten. En vermoed dat hij vooral graag bij Demi, die op dit moment even niet in Utopia is voor een intake bij de ooglaserkliniek wil zijn. Romy legt uit dat ze dat snapt maar dat het ook een kleine verrassing kan zijn. Bijvoorbeeld een foto projecteren met de beamer legt ze uit. Uiteindelijk besluit ze dat ze er even over na gaat denken. Zal ze Senna verrassen vanavond?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *