Demi krijgt te horen dat Senna Utopia moet verlaten

Demi krijgt te horen dat Senna Utopia moet verlaten

Fay en Demi zijn vandaag naar een oogkliniek geweest en hebben een intake voor het laseren van hun ogen gehad. Als zij weer het Utopia terrein op komen lopen worden zij opgevangen door Chipp en Senna. Het plan van Chipp was om ze te scheiden en het daarna te vertellen maar Senna kan niet meer wachten. Ik moet morgen naar huis zegt Senna nuchter. Nee schreeuwt de tweeling in koor. Fay barst gelijk in tranen uit en Demi moet het nog eventjes laten bezinken. Een paar minuten later is de waarheid tot haar doorgedrongen en schreeuwt ook zij het uit. Stomme sukkel roept Demi hysterisch uit. En vraagt naar hoe het precies gebeurd is en Senna vertelt het hele verhaal. Wij hadden eigenlijk leuk nieuws, we mogen woensdag onze ogen laten laseren maar ik kan nu niet meer blij zijn eindigt Demi bedroefd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *