Emil vraagt René waarom hij zijn baard nog niet heeft af geschoren

Emil vraagt René waarom hij zijn baard nog niet heeft af geschoren

Afgelopen avond heeft René met Emil afgesproken dat hij vandaag, in de naam der liefde zijn baard eraf zal halen. Als Emil René na het sporten opzoekt, ziet hij tot zijn spijt dat René nog niet zonder baard door het leven gaat. Als hij René vraagt waarom zijn baard er nog niet af is, reageert René fel. Er is al een heel stuk af gaat hij verder. Terwijl hij met zijn hand door zijn baard gaat. Volgens Emil is dit echter nog lang niet genoeg. Dit ziet niemand merkt hij lachend op tegenover René. René vertelt op zijn beurt dat Ivan hem later vandaag zal helpen met het trimmen van zijn baard. Zou René vanmiddag dan echt zonder baard door het leven gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *