Senna vindt het niet terecht dat Billy Utopia wint omdat zij de eerste steen zou hebben gelegd

Senna vindt het niet terecht dat Billy Utopia wint omdat zij de eerste steen zou hebben gelegd

Met de terugkomst van Emil zijn ook de speculaties over het einde van Utopia weer volop aan de gang. Zo zitten Romy, Senna, René en Mehmet samen bij de computers als ze het er weer uitgebreid over hebben. Romy voorspelt dat het spel een hele andere wending zal krijgen. Iedereen die de kans krijgt kan hem grijpen. Dan komt er echt een eerlijke winnaar uit denkt ze. Senna is het met haar eens. Volgens hem kan iedereen die nu in Utopia is nog winnen. Al snel gaat het gesprek over welke bewoners er vrijdag naar huis zullen worden gestuurd. Als Senna het voor het zeggen had, zou de keuze voor hem wel duidelijk zijn. De enige die ik weg wil hebben is Billy zegt hij tegen zijn mede bewoners. Ze denkt dat ze de titel verdient omdat ze de eerste steen heeft gelegd maar daar ben ik het niet mee eens voegt hij eraan toe. Volgens hem voegt zij niets meer toe aan zijn Utopia en is ze daarnaast erg negatief over hem. Ze vindt dat ik niks doe gaat hij verder. Romy en René reageren op hun beurt geschokt en delen de mening van Billy absoluut niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Doortje at 15:23

  Met het jullie eens Bep en Cor?? José is de enige die echt hard werkt, door de Emo opdrachten van sommige Schilder stukken, lijkt mij nog moeilijker!
  Zij heeft in haar tijd meer verdient dan sommige in één jaar!

  Volgens mag Blly Bakker van de meeste kijkers weg! Ik hoop morgen ??

  • ROb at 21:18

   Dat hadden we vorige week ook al gehoopt, echter heeft Bas de keuze laten vallen op Johan, maar zeker weten dat de kijkers hopen dat Billy nu echt zal vertrekken.

 2. ROb at 14:25

  Die Billy is uit haar eigen weggegaan toen Ruud er uit werd gestemd, ze heeft geluk gehad dat ze terug mocht komen van Ruud, anders had ze er helemaal niet meer in gezeten. En nu zeggen dat ze het opgebouwd heeft en dat ze het ook wil afmaken. De titel grootste viezerik moet ze krijgen. Het liefst zien vele kijkers vrijdag Billy vertrekken.

 3. Bep at 13:59

  Nou nou ze heeft niet eens de eerste steen aan geraakt .
  Ja José mag van mijn het winnen harde werker .
  En betaald ergveel in utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *