Demi en Fay denken dat Billy tactisch bezig is tegenover Emil

Demi en Fay denken dat Billy tactisch bezig is tegenover Emil

Billy en Emil hebben een gesprek gehad over wie Utopiaan van de Eeuw gaat worden. Billy vertelde hem vol lof over Romy en zij heeft dit opgevangen. Trots vertelt Romy het hele verhaal aan de tweeling. Billy zegt allemaal lieve dingen over mij en dat ik Utopiaan van de eeuw moet worden zegt ze met een grijns. Echt vijf minuten lang, allemaal positieve dingen voegt ze eraan toe. Demi en Fay vragen wat Romy daarvan vindt. Romy vertelt dat ze het erg lief vindt van Billy. Demi en Fay hebben op hun beurt het idee dat het een tactiek van Billy is omdat Emil twee mensen weg gaat sturen vrijdag. Oh, dat denk ik niet reageert Romy ietwat sip.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *