Billy is ervan overtuigd dat Romy of zij Utopia gaat winnen

Billy is ervan overtuigd dat Romy of zij Utopia gaat winnen

De eerste nacht van Emil zit erop. En het was niet de beste nacht voor hem. Dit omdat hij bij Baldr in het cordwood geslapen heeft en hij maakt volgens Emil nogal wat herrie. Niet veel later komt hij Billy tegen bij het koffieapparaat. Jij zit hier nu echt al lang hé? vraagt Emil aan Billy. En je wil winnen hé? vraagt hij door. Billy laat weten dat ze zeker wil winnen en ervan uit gaat dat een vrouw gaat winnen. De vrouwen hebben Utopia gedragen, er moet wel een vrouw winnen voegt ze er fel aan toe. Romy of ik gaat het winnen, daar ben ik van overtuigd benadrukt ze. Emil luistert aandachtig naar haar maar vraagt wel of ze niet iets te hoog van de toren blaast. Dat is geen hoogmoed. Romy is een echt een door pakker, altijd in de weer en kan anderen motiveren. Diezelfde kwaliteiten heb ik ook legt Billy verder uit. En ze vindt dat de mannen niet genoeg kwaliteiten hebben om met de titel naar huis te gaan. Ze weet zeker dat als er een Utopiaan van het Jaar verkiezing zou zijn geweest zij of Romy hem hadden gewonnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ROb at 13:56

    De titel grootste slijmerd, leugenaarster, oproerkraaister, manipulator, en verzin nog maar meer titels kan ze winnen. We hopen met zijn allen dat morgen Billy sowieso naar huis wordt gestuurd. Voor mij mag de titel Utopiaan van het jaar naar Cemal gaan, die heeft er het meeste recht op.

  2. Fred at 12:16

    Billy slijm slijm en nog eens slijm ongelooflijk wat kan zij slijmen bij Emil ik hoop dat Billy met Romy er worden uit gestuurd en dat Beau gaat winnen zij heeft meer gedaan als de rest en Linda natuurlijk.zij mag ook winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *