Romy wordt emotioneel door een verrassing van Cemal

Romy wordt emotioneel door een verrassing van Cemal

Omdat het gisteren Valentijnsdag was heeft Cemal afgelopen avond iets voor Romy in petto. Romy krijgt een blinddoek voor van Cemal en hij tilt haar op en neemt haar dan mee naar de bistro. In de bistro aangekomen mag haar blinddoek af en schalt Ed Sheeran uit de speakers. Ik hou van je lieffie fluistert Cemal in haar oor terwijl ze aan het dansen zijn. Romy kan haar tranen niet bedwingen en pinkt een traantje weg. Ik vind het zo lief van jou Cemal reageert Romy. De twee kussen, zingen en dansen nog een tijdje door samen. Het cadeautje komt er echt aan lieffie, het duurt alleen iets langer dan ik gehoopt had legt Cemal uit. En vraagt haar waar ze zin in had voor het avondeten. Een milkshake antwoordt Romy meteen. Voila zegt Cemal terwijl hij twee milkshakes omhoog houdt. De twee proosten op een mooie Valentijnsdag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *