Emil probeert René te overtuigen zijn baard voor de liefde af te scheren

Emil probeert René te overtuigen zijn baard voor de liefde af te scheren

René heeft een hele leuke date met José gehad en José heeft aangegeven met René te willen zoenen mits zijn baard eraf gaat. Dit heeft Emil ook gehoord en hij vindt dat René dit best kan doen op dé dag van de liefde. Gewapend met tondeuse gaat hij afgelopen avond dan ook naar het cordwood om René over te halen om zijn baard eraf te halen. Wil je voor de liefde je baard eraf halen vraagt Emil hem vervolgens. René sputtert tegen en verzint allerlei argumenten om het niet te doen. Maar je wil toch zoenen man? vraagt Emil door. René haalt zijn schouders op en laat weten dat hij niet zeker weet of hij dat wel wil. Ik zou je een f*cking baas vinden en anders was je niet met haar op date gegaan gaat Emil verder. Het blijft een spelletje, René sputtert tegen en Emil probeert hem over te halen. Als ik jou nou beloof dat ik het zelf doe, dan ben ik voor negen uur smooth zegt René met een grijns. De twee geven elkaar een hand en de afspraak is gemaakt. Morgenochtend is René baard af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *