Billy en Madilia denken dat Ivan Linda niet wil kwetsen en haar daarom niet afwijst

Billy en Madilia denken dat Ivan Linda niet wil kwetsen en haar daarom niet afwijst

Madilia en Billy liggen op het bed van Billy in het penthouse en hebben het over de Valentijnskaart die Linda aan Ivan heeft gegeven. De twee vinden het een rare zet en Madilia heeft dan ook gevraagd of Linda erbij heeft gezegd dat het een puur vriendschappelijke kaart is. Ze zei, tuurlijk heb ik dat gedaan. Hij is ook helemaal mijn type niet schudt Madilia ongelovig haar hoofd. Ook Billy gelooft niet dat Linda niets voor Ivan voelt. Haar gedrag toont iets anders dan ze zegt voegt ze eraan toe. Het is Ivan voor, Ivan na en zelfs Emil heeft aan haar gevraagd of ze hem leuk vindt gaat ze verder met opgetrokken wenkbrauwen. Billy en Madilia vinden dat het erg dik bovenop ligt dat Linda gevoelens heeft voor Ivan. Ze denken ook dat hij zich licht ongemakkelijk voelt bij de avances maar te netjes is om Linda en plein public te kwetsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *