Baldr baalt ervan dat hij op zijn inzet voor zijn bruiloft is aangesproken

Baldr baalt ervan dat hij op zijn inzet voor zijn bruiloft is aangesproken

Baldr heeft zijn vrouw voor de tweede keer ten huwelijk gevraagd en wil in Utopia nogmaals het jawoord geven. Iedereen in de loods heeft hier wel een mening over. Zo denken velen dat Baldr weinig initiatief toont. Billy en de tweeling hebben hem hierop al aangesproken en daarom vraagt Baldr zich af of Billy, Demi en Fay het hier samen over hebben gehad. Iedereen bedoelt het goed Baldr, iedereen wil helpen om jouw bruiloft fantastisch te maken reageert Billy. Dat begrijp ik ook wel gaat Baldr verder. Maar ik dacht wel verd*mme voegt hij eraan toe. Billy is van mening dat het een wisselwerking is, als hij laat zien dat hij voor zijn huwelijk zal vechten dan helpt zij hem om de bruiloft de organiseren. Maar spreek mij er dan ook op aan om jouw dag te gaan plannen vervolgd Billy fel. Baldr geeft aan dat hij dat erg moeilijk vindt. Ze spreken af dat hij zich meer gaat uiten en verzinnen leuke nieuwe ideeën voor de bruiloft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. mechel at 11:42

    Baldr in de buiten wereld is alleen te zien dat je op de bank hangt Je bent echt een slappe hap hier buiten en ik heb medelijden met je kinderen en vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *