Zijn Hiske en Christel beiden verliefd op Adriaan?!

Zijn Hiske en Christel beiden verliefd op Adriaan?!

Hiske en Christel zitten in hun huisje wanneer Hiske over Shelley begint. Ze kwam net naar me toe en vroeg of ik verliefd ben op Adriaan. En voegt eraan toe dat Adriaan blijkbaar tegen Shelley heeft gezegd dat dit het geval is en hij er niet zo goed raad mee weet. Maar het wordt nog leuker. Volgens Adriaan vind jij hem ook leuk. Christel begint al snel te lachen. Ik weet niet of ik dat ooit als grap heb verteld voegt ze eraan toe. We waren wel eerst aan het dollen daarover benadrukt ze. Hiske denkt na en stelt voor om er iets mee te doen. We moeten het of groter maken voor de grap of zeggen dat het op moet houden. Christel lacht wederom en denkt dat ze het groter moeten maken. Verliefd op Adriaan lacht ze. Meent hij dat serieus? Hiske denkt van wel. En ze legt uit dat ze Adriaan leuk vindt om te zien maar ze geen liefde voor hem voelt. Het is wel leuk om hem een beetje op de kast te jagen eindigt ze. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *