Shelley wil een schoonmaakvideo opnemen

Shelley wil een schoonmaakvideo opnemen

Jessie en Shelley staan in de silo wanneer Shelley over het schoonmaakrooster begint. Ze heeft laatst het idee geopperd om een zogenaamde schoonmaaktour over het Utopia 2 terrein te houden en deze te filmen. Jessie en Merel gaan als eerste met mij schoonmaken zegt ze. Nu vraagt Jessie. Hoewel hij uitlegt dat hij eigenlijk andere dingen te doen heeft, stemt hij toch in. Oké, over vijf minuten gaan we een video opnemen terwijl we schoonmaken zegt hij. Wat later roept hij Merel, maar ze heeft er eigenlijk geen zin in. Over een kwartier dan zegt ze uiteindelijk. Shelley knikt tevreden en laat weten dat ze de eerste zijn die ze zal filmen. Er lijkt echter geen schot in de zaak te zitten. Nog wat later loopt Shelley naar Hiske en Andrea om ook hen te vragen om een schoonmaakvideo op te nemen. Hoewel Hiske het prima vindt, heeft Andrea echter andere dingen te doen. Van mij hoeft het niet zegt de nieuweling. Ik houd me gewoon aan mijn taken benadrukt ze. Jens lijkt echter wel zin te hebben in het opnemen van een video. Hallo allemaal zegt hij vrolijk wanneer Shelley begint te filmen. We zijn aangekomen bij de instructievideo van de douche gaat Jens verder. Hierop gaat hij aan de slag en legt uit wat hij doet. Zal de schoonmaakvideo een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *