De bewoners schrijven een boodschap op een hart

De bewoners schrijven een boodschap op een hart

Zojuist heeft Christel alle bewoners bij elkaar geroepen om een mededeling te doen. Oké bewoners begint de vrouwelijke bewoonster. 12 mei is het Moederdag en tevens onze Familiemarkt. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat het de bedoeling is dat het bord dat gemaakt is helemaal vol komt met berichten voor moeders. Dit kan op de markt, maar ik stel voor om allemaal alvast een klein berichtje voor onze moeder te schrijven. Gerrit knikt en voegt toe dat dit het hart van onze moeders is. Ik trap ‘m wel af. Nadat Gerrit zijn berichtje heeft opgeschreven, volgen ook de andere bewoners. Wat vind jij van het idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *