De FHM foto’s van Shelley en Mylène zijn binnen

De FHM foto’s van Shelley en Mylène zijn binnen

Jens zit achter de computer wanneer zijn oog op een e-mail valt. Alle foto’s van de fotoshoot zijn binnen laat hij vrolijk weten. Jessie knikt en besluit om snel Shelley en Mylène erbij te halen. Sexy hoor zegt Jessie wanneer Shelley aan komt lopen. Shelley is op haar beurt benieuwd en gaat langs alle foto’s. Deze vind ik wel mooi zegt ze. Deze ook wel gaat ze verder. Niet veel later komt ook Mylène naar boven. Allemaal leuke foto’s toch merkt Jessie op.  Absoluut eindigt Mylène.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *