Gerrit denkt dat Jens een goede relatietherapeut zou zijn voor Dylan en Kaylee

Gerrit denkt dat Jens een goede relatietherapeut zou zijn voor Dylan en Kaylee

Gerrit en Jens zitten op een bankje wanneer Dylan en Kaylee ter sprake komen. Ik dacht dat jij ze wel relatietherapie zou kunnen geven begint Gerrit. Jens is verrast. Maar het gaat toch gewoon goed tussen die twee? Gerrit legt uit dat dit zo lijkt maar de twee ’s avonds vaak ruziën. Jens geeft toe dat hij het tweetal eigenlijk helemaal niet kent. Ze praten alleen maar tegen elkaar. Ik denk niet dat ze het leuk vinden als ik me ga bemoeien met hun relatie gaat hij verder. Gerrit stelt voor om te zeggen dat hij hen alleen maar wil helpen en de goede kanten zal belichten. Ik vind het een grappig idee reageert Jens. Hoe verwacht je dat ze gaan reageren? Gerrit denkt na. Anders leg je uit dat je al eerder relatietherapeut bent geweest in Utopia 2. Gerrit voegt eraan toe dat hij vanavond eens bij hen aan kan kloppen en hen vragen kan gaan stellen. Maar zij vallen elkaar sowieso niet af in het openbaar zegt Jens. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *