Jessie vraagt aan Shelley of ze definitief klaar is met Gerrit

Jessie vraagt aan Shelley of ze definitief klaar is met Gerrit

Jessie en Shelley zitten achter de computer wanneer Gerrit ter sprake komt. Wat is nou de echte reden waarom het klaar is met hem vraagt Jessie nieuwsgierig. Jij bent de reden grapt Shelley terug. Nee, ik vind het gewoon niet tof hoe hij met me omgaat vervolgt ze. En voegt eraan toe dat ze respect wil en dat niet krijgt. Maar is dit definitief vraagt Jessie verder. Shelley knikt. Dat is wel heftig antwoordt Jessie. Shelley haalt op haar beurt haar schouders op. Dan had hij maar beter na moeten denken eindigt ze. Gaat Shelley zich aan haar woord houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *