Jessie adviseert Gerrit om Shelley meer ruimte te geven

Jessie adviseert Gerrit om Shelley meer ruimte te geven

Jessie en Gerrit staan afgelopen avond op het terrein wanneer Shelley ter sprake komt. Ze zegt dat je respectloos met haar omgaat, begint Jessie. En ze is er echt helemaal klaar mee voegt hij eraan toe. En laat verder weten dat hij prima contact heeft met Shelley en nog wel een keer met haar kan gaan praten. Ik wil gewoon dat ze wat chiller doet antwoordt Gerrit. Jessie knikt. Maar wil je nog samen zijn of is het niet beter zo? Gerrit zegt dat ze dat wel zien. Ik geef nog steeds om haar benadrukt hij. Jessie stelt voor om haar de ruimte te geven en een aantal weken los te laten. Kijk dan wel weer verder eindigt hij. Zal Gerrit daadwerkelijk iets met dit advies doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *