Jessie is wat van plan met de foto’s van Mylène en Shelley

Jessie is wat van plan met de foto’s van Mylène en Shelley

Hoewel Jessie iedereen bij elkaar heeft geroepen voor het eten, is hij zelf nergens te bekennen. Wanneer Jessie afgelopen avond uiteindelijk bij de eettafel aan komt, spreekt Merel hem aan. Ik zie dat je iets van plan bent. Jessie lacht en grapt dat hij zijn speech voor de stemmingen aan het voorbereiden is. Kom we gaan even naar boven zegt Gerrit. Hierop lopen de mannelijke bewoners weg. Wat later laat Jessie aan Gerrit zien waar hij al die tijd mee bezig is geweest. Het blijken twee kalenders te zijn, waarvan één de foto’s van de shoot van Shelley bevat en de ander die van Mylène. Zullen we ‘m op de webshop zetten? Op dat moment lopen Franny, Merel en Mylène naar boven. Je mag niet kijken zegt Jessie. Ogen dicht voegt hij eraan toe. Wanneer Jessie en Gerrit zijn vertrokken, besluiten de dames op onderzoek uit te gaan. Ze zijn iets van plan merkt Merel op. Ik wil weten wat benadrukt ze. Franny legt uit dat ze wel iets heeft gezien. Oh zegt Mylène. Zou het iets zijn als in deze persoon versus deze persoon? Ze denkt dat Jessie vast iets heeft opgeslagen en ziet dan haar eigen foto. Na wat geklik, lijken de vrouwen zijn plannen te achterhalen. Hij is een kalender aan het maken zegt Franny. Oh God, ik weet het lacht Merel. Mylène knikt. Hij maakt twee kalenders van Shelley en Mylène om te kijken welke beter verkoopt zegt ze lachend. Mylène stelt voor om het geheim te houden. Het is leuk als verrassing naar de rest, maar dat wij het ondertussen wel weten eindigt ze. Wordt vast en zeker vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *