Gerrit ontvangt post van oud bewoner Joaquin

Gerrit ontvangt post van oud bewoner Joaquin

Brandon loopt afgelopen avond naar de brievenbus wanneer hij een kippengeluid naar Gerrit maakt. Heb ik post vraagt Gerrit verrast. Brandon knikt. Anders zou ik niet naar je roepen voegt hij eraan toe. Gerrit begint snel te rennen om zijn brieven op te halen. Dat vind ik leuk roept hij blij. Brandon lacht. Veel plezier benadrukt hij.  Wat later loopt Gerrit de Mongoolse tent in om de post op zijn gemak te kunnen lezen. Joaquin zegt hij blij wanneer hij de eerste brief openmaakt. Leuk, man voegt hij eraan toe. De brieven lijken positief te zijn. Gerrit zijn avond kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *