Adriaan, Merel en Jessie bespreken het 1 jarig bestaan van Utopia 2 en willen wat organiseren

Adriaan, Merel en Jessie bespreken het 1 jarig bestaan van Utopia 2 en willen wat organiseren

Adriaan en Merel zaten vanmiddag in de silo te lunchen als Jessie bij hun komt staan. Ik zit te denken om een groot podium te bouwen, zegt Jessie. Merel geeft dan aan dat dit perfect uitkomt, want ze loopt al een tijdje rond met het idee om een feest te organiseren voor het één jarig bestaan. Dan geeft Adriaan aan dat de twee bewoners misschien hun ideeën kunnen combineren. Maar dat muziekfeest wat ik voor ogen heb, is wel echt voor 500 tot 1000 man, zegt Merel. Dus echt wel groots. Ze geeft wel gelijk aan dat ze dit pas over een tijdje wil doen, omdat ze er goed over na wil denken. De mannen zeggen dat eind mei een perfecte tijd is om dit te doen, omdat Utopia 2 dan één jaar bestaat. Zodra Merel dit hoort geeft ze gelijk toe dat dit inderdaad het juiste moment is om een evenement zoals dit houden. Nodigen we dan Dré uit?, vraagt ze. Jessie geeft aan dat hij inderdaad aan dat soort artiesten zit te denken voor dit evenement. Vind jij ook dat de bewoners die evenement moeten organiseren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *