Kaylee en Shelley praten over hun plan om permanente make-up voor gasten te verzorgen

Kaylee en Shelley praten over hun plan om permanente make-up voor gasten te verzorgen

Merel, Kaylee en Shelley hebben het plan besproken om permanente make-up te verzorgen voor bezoekers. Kaylee heeft ondertussen met Dylan en Gerrit gesproken en ze twijfelt of ze de permanente make-up nu wil gaan doen. Natuurlijk wil Kaylee haar eigen ding gaan doen in Utopia 2 maar ze wil zich nu vooral focussen op de tattoo shop. Shelley vraagt of Kaylee al met Merel heeft gepraat maar dat heeft Kaylee nog niet gedaan. Je hoeft het ook niet voor haar te doen gaat Shelley verder. Kaylee antwoordt dat ze eerst haar eigen tattoo designs wil maken. Permanente make-up wil ik heel graag doen maar dit heb ik net opgezet en dan wil ik eigenlijk meteen wat nieuws leren legt Kaylee uit. Ik vind het echt wel iets leuks, maar dan meer voor later benadrukt ze.  Shelley vraagt waarom Kaylee nog niet met Merel heeft gepraat. Kaylee laat weten dat ze denkt dat Merel het minst met haar heeft. Shelley adviseert om juist daarom met Merel te gaan praten. Dan kan je dat beter tegen haar zeggen legt ze verder uit. Als ik jou was, zou ik het doen benadrukt ze. Volgens Shelley kunnen de twee dan eventuele irritaties uit de wereld helpen. Dat is waar volgens Kaylee. Zij is recht voor haar raap en dat is ook misschien waarom ik het eng vind om op haar af te stappen zegt Kaylee. Ik kan met iedereen wel lekker praten, maar met haar niet zo. Ik heb het gevoel dat ik het niet goed kan doen bij haar. Toch besluit Kaylee om met Merel te gaan praten. Shelley is blij om dat te horen en de twee dames geven elkaar een high five.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *