Jens en Adriaan praten over Shelley

Jens en Adriaan praten over Shelley

Jens en Adriaan zijn druk bezig bij de fundering als Jens vraagt hoe het nou eigenlijk zit tussen de mannelijke bewoner en Shelley. Ik zie in haar niets meer dan een… Dan een leuke nacht?, onderbreekt Jens hem. Adriaan denkt dat dit niet eens zo speciaal is. Daar is Jens het mee eens. Ik moet niet iemand hebben die alleen maar stilligt, zegt Adriaan. Jens moet lachen. Jullie denken allemaal dat ik niks kan…, gaat Adriaan verder en hij begint ook te lachen. Zal Adriaan binnenkort zijn ideale vrouw ontmoeten in de mini samenleving?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *