Hiske is het niet eens met de discussie over de slaapplekken van de toekomstige potentiële bewoners

Hiske is het niet eens met de discussie over de slaapplekken van de toekomstige potentiële bewoners

Tijdens de vergadering hebben de bewoners het gehad over de slaapplekken van de toekomstige potentiële bewoners. Na wat onenigheid besloten ze om er later nog op terug te komen. Hiske vindt het niet normaal dat de nieuwe potentiële bewoners op de grond van de tattooshop moeten liggen. Wij hebben gewoon netjes voor hun een slaapplek te fixen, zegt ze dan. Merel geeft aan dat het atelier volgens haar een prima plek is om te overnachten. Hiske geeft dan aan dat het atelier helemaal geen geschikte plaats is om in te liggen. Het dak lekt, er staat een boom in en de insecten lopen daar over de vloer heen, legt ze uit. Dan mengt ook Jessie zich in het gesprek. Ik zou zeggen, organiseer het en laat woensdag aan de groep weten waar je mee gekomen bent en wat er veranderd is, zegt hij. Jessie vindt het vervelend dat Hiske alleen maar aan het zeuren is over dit onderwerp, maar vervolgens niet met een oplossing komt. Wat vind jij hiervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *