Gerrit vraagt Jessie om hulp. Gaat Jessie met Shelley in gesprek?

Gerrit vraagt Jessie om hulp. Gaat Jessie met Shelley in gesprek?

Jessie en Gerrit zitten in de Mongoolse tent wanneer Gerrit over Shelley begint. Kan jij niet een goed woordje voor me doen? Jessie antwoordt dat hij dit best wil doen, maar niet weet wat hij dan moet zeggen. Gerrit legt uit dat de vrouwelijke bewoonster het gevoel heeft dat ze niet meer serieus wordt genomen in het geval ze met hem gaat. Jessie knikt. Ze neemt in een keer een andere houding aan, terwijl er eigenlijk niets is veranderd aan jullie situatie. Gerrit is het hier mee eens, maar legt uit dat Shelley niet naar hem wil luisteren. Ze is heel eigenwijs, zegt Jessie. Maar goed, ik kan proberen om een goed woordje voor je te doen. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *