De bewoners evalueren de opening van de tattooshop

De bewoners evalueren de opening van de tattooshop

Voor het middaguur aanbrak, verzamelden de bewoners zich in de tuin om te vergaderen. Als iedereen bij elkaar zit, wil Jessie het graag hebben over de financiën. De winst van de opening van de tattooshop is afgerond 607 euro, zegt hij. De bewoners klappen enthousiast en ze gaan de opening meteen evalueren. Mylène vertelt dat ze het heel goed vond gaan en dat het afbouwrooster erg nuttig was. Verder vond ik dat het samenwerken goed verliep,  zegt ze. De bewoners lijken het met haar eens te zijn. Kaylee en Dylan bedanken de bewoners voor hun inzet. Ik vond het helemaal top, zegt Dylan. Ik heb het echt naar mijn zin gehad. Jessie lijkt nog wel een puntje van kritiek te hebben. Hij vindt dat als je verantwoordelijk bent voor bijvoorbeeld de merchandise, je moet zorgen dat alle spullen er staan. Dat was volgens hem nu niet het geval.

De bewoners praten verder over de markt. Volgens Jessie is niemand hiermee bezig. Hij vindt dat er meer gepromoot moet worden en daarom stelt hij voor om vijf groepsactiviteiten voor de markt te organiseren. Daar lijken de bewoners het mee eens te zijn. Tijdens de vergadering deelt Adriaan een nieuw idee met de groep. De mannelijke bewoner wil namelijk aan het einde van de week taarten gaan maken met de bewoners. De opbrengst komt ten goede aan Alpe d’Huez, legt hij uit. Adriaan wil chocolade-bosbessentaarten of appeltaarten gaan maken. De bewoners reageren enthousiast en veel bewoners zijn van plan om Adriaan te helpen. Hij wil naast zijn nieuwe plan ook nog iets anders aan de bewoners kwijt. Ik wil jullie bedanken dat iedereen zo gastvrij is geweest om mijn familie ook zo vriendelijk te ontvangen, zegt hij. Ik dank jullie daarvoor. De bewoners zijn blij om dat te horen.

De bewoners bespreken de slaapplekken van de toekomstige visumhouders. Jessie wil niet dat ze in de boot komen slapen. Adriaan oppert om slaapplekken te creëren in het atelier, maar daar is Christel het niet mee eens. De bewoners belanden daardoor in een lange discussie. Uiteindelijk is Hiske er klaar mee. Ik vind dit schandalig, zegt ze. We willen ze een warm welkom geven en we hebben een discussie over een slaapplek. De bewoners besluiten om er later op terug te komen, maar ze denken erover na om de visumhouders in de tattooshop te laten slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *