Kaylee praat met Dylan over het make up plan van haar Merel en Franny

Kaylee praat met Dylan over het make up plan van haar Merel en Franny

Merel, Franny en Kaylee hebben samen een plan besproken om permanente make-up te verzorgen voor bezoekers. Kaylee lijkt hier echter nog niet aan te willen beginnen. Tuurlijk vind ik het vet, zegt ze. Kaylee wil echter liever eerste de tattooshop op orde maken en volgeboekt krijgen. Dat snapt Dylan, maar volgens hem kan Kaylee met de make-up wel laten zien dat ze initiatief toont. Dat je wel laat zien dat je bezig bent om het te leren, legt de mannelijke bewoner uit. Kaylee lijkt echter haar beslissing al te hebben gemaakt. Ik wil het nu nog niet, zegt ze resoluut. Uiteindelijk wel, maar dat is iets voor in de toekomst. Kaylee wil zich eerst gaan focussen op de tattooshop. Dat kan Dylan wel begrijpen. Zal het plan van de permanente make-up toch doorgaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *