Gerrit en Hiske zijn bezig in de bakkerij wanneer het helemaal mis gaat

Gerrit en Hiske zijn bezig in de bakkerij wanneer het helemaal mis gaat

Hiske en Gerrit zijn druk bezig met het maken van macarons. De twee bewoners hebben eerst het beslag gemaakt en vervolgens gaat Gerrit aan de slag met de spuitzak. Hij doet het beslag erin en pakt vervolgens de plaat met vormpjes erbij. Als een volleerd bakker begint Gerrit het beslag te verdelen. Opeens lijkt er maar weinig beslag uit de spuitzak te komen. Gerrit begint harder te knijpen en de zak ontploft. Oh, God, zegt de mannelijke bewoner geschrokken. Nou, ik heb de hele spuitzak kapot geknepen. Hiske komt aangesneld en ze bekijkt de schade. Oh, dat meen je niet, zegt ze. Het gaat helemaal mis, reageert Gerrit. De twee bewoners pakken snel een nieuwe spuitzak en Gerrit gaat weer verder aan het werk. Hoe zullen de macarons er uiteindelijk uit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *