Wat de bewoners bezig houdt op deze mooie dag lees je hier

Wat de bewoners bezig houdt op deze mooie dag lees je hier

Hiske en Gerrit zijn druk bezig in de bakkerij, maar veel andere bewoners zijn lekker buiten. Merel en Franny zijn met zijn tweeën aan het sporten. Samen rennen ze over het terrein om zo wat te doen aan hun conditie. Ook al is Merel naar eigen zeggen een beetje dood, ze doet fanatiek alle oefeningen mee. Adriaan is ondertussen druk bezig met fietsen. De mannelijke bewoner is nog druk aan het trainen voor zijn beklimming van de Alpe d’Huez. Brandon trapt ondertussen een balletje en na het sporten doen Merel en Franny ook mee. Zullen de andere bewoners zich vandaag ook in het zweet werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *