Kaylee raapt al haar moed bij elkaar om een gesprek met Gerrit aan te knopen

Kaylee raapt al haar moed bij elkaar om een gesprek met Gerrit aan te knopen

Toen Kaylee net binnen was, heeft Gerrit haar aan de tand gevoeld met vragen en informatie over Shelley en Dylan. Dit gesprek zit Kaylee nog altijd dwars. De vrouwelijke bewoonster geeft aan dat ze ondertussen heeft geleerd op mensen af te stappen als ze ergens mee zit en dat doet ze dan nu ook bij Gerrit. Loop je even mee?, vraagt ze aan Gerrit wanneer ze al haar moed bij elkaar heeft geraapt. Kaylee vraagt Gerrit wat de bedoeling was van de vragen die hij destijds aan haar stelde. Waarom vroeg je dat niet aan Shelley of aan Dylan zelf?, vraagt Kaylee. Gerrit legt uit dat dit uit interesse was en dat het toevallig aan haar was, omdat hij daar met haar zat. Het was niet om bij mij vragen aan te praten?, vraagt Kaylee. Gerrit zegt dat dit absoluut niet het geval was. Dit stelt Kaylee gerust, maar ze geeft wel aan dat er behoorlijk wat ruzies en onzekerheid is ontstaan in de relatie met Dylan. Ik laat het rusten en wil er niks meer over weten, maakt Kaylee hem duidelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *