Gerrit vertrouwt Andrea en Shelley niet

Gerrit vertrouwt Andrea en Shelley niet

Andrea en Shelley hadden gister avond een plan gesmeed om Jessie en Gerrit terug te pakken voor hun actie vanmiddag. De vrouwen zijn van plan de jongens deze ochtend te begroeten met een emmer water, maar Gerrit lijkt het plan in de smiezen te hebben. Hij weet niet wat de dames van plan zijn, maar hij vindt hun gedrag wel heel merkwaardig. Toen Shelley en Andrea twee emmers water vulden, gingen ze uit het niets de ramen lappen van de silo en dat klopt volgens Gerrit niet. Hij probeert achter de plannen van de dames te komen, maar of hij zichzelf een nat shirt kan besparen moet nog maar blijken.

Shelley en Andrea zijn vandaag al vroeg uit de veren. De twee zijn namelijk van plan om een grap uit te halen. Als eerste proberen ze een emmer met water op de deur van de Mongoolse tent te zetten. Als Gerrit de deur opent, zal hij verrast worden met een koude plens water in zijn nek. Helaas voor de dames heeft de mannelijke bewoner al snel door dat er iets aan de hand is. Als Shelley en Andrea weg zijn, pakt Gerrit voorzichtig de emmer en hij gooit hem leeg. Ondertussen proberen Shelley en Andrea Jessie nat te maken. Gewapend met een emmer water gaan ze onder de boot zitten en kloppen ze op het vaartuig, in de hoop dat Jessie naar buiten komt. De mannelijke bewoner blijft echter gewoon in bed liggen en uiteindelijk staken de dames tijdelijk de strijd. Even later wil Andrea toch nog één poging doen om Gerrit nat te maken. Buiten de Mongoolse tent wacht ze de mannelijke bewoner op met een emmer water. Gerrit is echter niet voor één gat te vangen. Als hij zijn hoofd buiten de deur steekt, ziet hij wat Andrea van plan is en doet snel de deur weer dicht. Andrea denkt dat Gerrit bang is om naar buiten te komen, maar ze weet niet dat hij ondertussen zelf een fles met water pakt. Met een zwaai gooit hij de deur van de Mongoolse tent open en giet hij al het water over Andrea heen, die de aanval niet aan ziet komen. Als je mij wil verrassen, moet je wel met wat meer komen, lacht Gerrit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *