Andrea en Shelley willen wraak nemen op Jessie en Gerrit, ze krijgen de volle laag

Andrea en Shelley willen wraak nemen op Jessie en Gerrit, ze krijgen de volle laag

Jessie en Gerrit hebben Utopia 2 opgeschud door iedereen nat te spuiten met een supersoaker. Toch hebben ze een vergissing gemaakt door Andrea en Shelley hier niet in te sparen. Deze dames laten de mannen hier natuurlijk niet mee wegkomen en verzinnen een plan om hen terug te pakken. Ze willen een emmer met water boven de deur van de Mongoolse tent en de boot plaatsen en een touw hier naartoe spannen, zodat de mannen hun dag morgenochtend fris moeten beginnen. De dames bereiden zich alvast voor door alle spullen te verzamelen die ze nodig hebben om dit plan te laten slagen. Zal de wraak van deze dames zoet zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *