Hiske stelt een brutale vraag aan Kaylee over haar relatie

Hiske stelt een brutale vraag aan Kaylee over haar relatie

Wanneer Kaylee afgelopen avond samen met Hiske en Christel bij Christel haar atelier zit vraagt Hiske of ze haar een brutale vraag mag stellen. Tuurlijk antwoordt Kaylee. Denk je dat het consequenties gaat hebben voor je relatie met Dylan? vraagt ze. Hiermee doelt Hiske op dat het liefdeskoppel mee doet aan Utopia 2. Kaylee laat weten dat ze daar soms weleens bang voor is, omdat het erg op de proef gesteld wordt. Maar dat hoort erbij benadrukt ze. Kaylee is wel bang voor wat nog komen gaat. Hiske hoopt niet dat er iets tussen hun relatie gaat zitten. Hiske spreekt haar zorgen hierover uit naar Kaylee toe. Kaylee geeft toe dat ze er wel bang voor is dat ze zich ongelukkig gaat voelen met haar relatie in Utopia 2. Deze ervaring gaat je sterker maken samen, of niet. Ik vind het echt wel eng, want ik hoop niet dat ik het kwijt raak eindigt Kaylee aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *