Jessie wil een schommel maken van het geld van de verkochte iglo

Jessie wil een schommel maken van het geld van de verkochte iglo

Christel en Hiske hebben geld gekregen voor de iglo die laatst verkocht is en hebben hier 350 euro voor mogen vangen. Jessie heeft al een idee om dit geld goed te besteden en dit deelt hij afgelopen avond met Merel in de silo. Jessie wil voor 150 euro materiaal bestellen zodat de bewoners een schommel kunnen maken. Merel is al snel enthousiast. Jessie laat weten dat hij zijn plan al met Hiske en Christel heeft besproken. Aan de ene kant is de iglo niet van hun maar het was wel de afspraak dat zij het uit kunnen geven aan hun eten op woensdag concept. Nu hoort dit niet per se bij eten op woensdag maar ze hebben het niet allemaal nodig legt hij verder uit. Merel lacht om het argument dat Jessie geeft. Vind jij van niet dan vraagt Jessie. Jawel antwoordt Merel met een lacht terwijl ze voor hun beiden een boterham maakt. Jessie en Merel nemen vervolgens hun eten mee naar buiten en eten het op het plateau op. Is het zo’n raar verhaal dan vraagt Jessie over het gesprek dat ze in de silo voerden. Ik ben niet gek, de rest wel lacht Merel. Jessie laat zijn masker vallen en zegt dat hij anders niet wist waar hij het geld vandaan had moeten halen. Maar het verhaal is wel kloppend, dat is wel weer het mooie lacht Jessie aan het einde van het gesprek…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *