Hiske en Kaylee hebben een goed gesprek

Hiske en Kaylee hebben een goed gesprek

Kaylee lijkt de laatste tijd niet helemaal lekker in haar vel te zitten. Laatst had ze al een gesprek met Dylan over haar onzekerheden. Terwijl ze samen met Hiske en Christel bij het atelier bezig is, besluit de vrouwelijke bewoonster om Kaylee van advies te voorzien. De vrouwelijke bewoonster zou graag zien dat Kaylee nadenkt over hoe beïnvloedbaar ze is. Probeer je valkuilen in te zien, zegt Hiske. Bijvoorbeeld in een gesprek met iemand. Volgens mij moet je nog heel erg je grenzen leren kennen. Die grenzen zijn echt heel belangrijk hier. Daar is Kaylee het mee eens. Ik moet nog zoveel leren hier, vertelt ze. Volgens Hiske is het vooral belangrijk om jezelf te blijven. Dat je jezelf recht in de spiegel aan kan kijken, zegt ze. Natuurlijk is het volgens Hiske ook belangrijk om de uitdaging aan te gaan. Dat is goed voor je ontwikkeling, zegt ze. Het is ook belangrijk om grenzen te verkennen. Hiske adviseert om zo sterk mogelijk op eigen benen te staan, want dat is volgens haar nodig om alle veertien de bewoners aan te kunnen. Wat zal Kaylee met het advies doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *