Jens en Merel brengen het bakken in de zon maar een heel ander level

Jens en Merel brengen het bakken in de zon maar een heel ander level

Jens en Gerrit liggen samen te bakken in de zon op de steiger, wanneer de vrouwen van Utopia 2 ter sprake komen. Jens hoopt dat er een paar intelligente vrouwen bijkomen in Utopia 2. Ja, zoals Merel, stemt Gerrit hiermee in. Jens en Gerrit vinden Merel duidelijk de meest intelligente vrouw in Utopia 2. Ze wil zichzelf wel met bakboter insmeren, maar goed, grapt Gerrit. De mannelijke bewoner denkt dat als Jens zich hiermee insmeert, Merel het later ook zal doen. Jens wil dat wel eens uittesten en hij besluit een pakje bakboter erbij te pakken. Nadat Jens een pakje bakboter uit de koelkast heeft gehaald, neemt hij weer plaats op de steiger. Hier begint hij zichzelf in te smeren in het zicht van de vrouwen. Franny gelooft niet wat ze ziet, maar het wachten is op wat Merel gaat doen. De vrouwelijke bewoonster heeft een ijsje gehaald voor de jongens en ze neemt daarna zelf plaats naast de mannen op de steiger. Ze lacht terwijl Jens zich met boter insmeert. Wil je ook niet zo bruin worden als Jens?, probeert Gerrit. Jawel, ik ga zo ook een botertje doen, reageert ze. Wanneer de ijsjes op zijn, begint Merel zichzelf ook in te smeren met de boter. Ik heb mezelf nog nooit ingesmeerd met margarine, zegt ze terwijl ze nog een klontje pakt. Zullen de bewoners na vandaag botergoud kleuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *