Gerrit uit zijn irritaties over zijn medebewoners bij Jens

Gerrit uit zijn irritaties over zijn medebewoners bij Jens

Gerrit en Jens lagen vanmiddag samen op de steiger als de mannelijke bewoner over Adriaan begint. Word jij niet moe van Adriaan?, vraagt Gerrit. Ik begin steeds moeier te worden van die man. Gerrit geeft als voorbeeld dat Adriaan heeft gezegd dat men zakgeld van hem kan gebruiken. Met andere woorden: ik weet toch dat je nee zegt maar ik bied het toch even aan, want dan kom ik goed uit de verf, legt Gerrit uit. Daar heb ik zo’n hekel aan. Jens moet lachen. Dingen om goed uit te verf te komen, zegt hij met een glimlach. Wees gewoon lekker jezelf, zegt Gerrit. De mannelijke bewoner merkt bij veel bewoners dat ze zich anders voordoen dan dat ze zijn, om zo populairder te zijn bij de rest. Jens vraagt zich af waarom mensen dat zo belangrijk vinden. Dat snap ik ook niet, reageert Gerrit. Je moet jezelf laten zien zoals je bent. Daar is Jens het mee eens. Welke bewoners zou Gerrit bedoelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *