Gerrit vindt dat Dylan is veranderd

Gerrit vindt dat Dylan is veranderd

Gerrit heeft net lekker een frisse duik genomen in de vijver als hij Jessie tegen komt. Volgens Jessie gaat het niet zo goed tussen Dylan en Kaylee. Ik merk wel dat ze wat afstand naar elkaar hebben zegt Gerrit. Maar merk je ook dat het humeur van de een leidt onder het humeur van de ander vraagt Jessie. Dylan komt niet meer voor zichzelf op. Franny voegt zich in het gesprek en ze laat weten dat het haar inderdaad is opgevallen. Gerrit vindt dat Dylan onder de duim wordt gehouden door Kaylee. Dylan was eerst een sympathieke gast, die was lekker aan het werk, vroeg opstaan en sinds zijn vriendin er is… gaat Gerrit verder. De hele Dylan is weg. Daar is Jessie het mee eens. Ik heb het idee dat hij niet meer durft te leven zegt Jessie. Dat hij op heel veel dingen afgerekend wordt. Jessie hoopt dat Dylan en Kaylee hun spanningen niet meenemen naar de werkvloer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *