Hiske maakt zich zorgen, wordt Dylan of Kaylee genomineerd?

Hiske maakt zich zorgen, wordt Dylan of Kaylee genomineerd?

De bewoners hebben afgelopen week de tattoo shop feestelijk geopend. Toch lijkt Hiske wat te twijfelen. Ik maak me heel erg zorgen om die twee zegt Hiske over Dylan en Kaylee tegen Christel. Volgens haar zit er veel geld in de tattoo shop en lijkt het nog niets op te leveren. Daar is Christel het niet helemaal mee eens. Volgen haar staan er zeker wat afspraken gepland. Desondanks maakt Hiske zich zorgen om het geïnvesteerde geld en de toekomst van de shop. De kans bestaat natuurlijk altijd dat één van de twee genomineerd wordt. Wat gaat er dan gebeuren vraagt Hiske zich af. De twee praten verder over de tattoo shop en Hiske hoopt dat Dylan of Kaylee niet door stemmingen uit elkaar worden gehaald. Als er een van hen op de bank komt, dan wordt dat wel heftig hoor Chris zegt Hiske. Daar is Christel het mee eens. Hiske legt uit dat Dylan en Kaylee blij mogen zijn met de tattoo shop. Ze moeten begrijpen dat ze in een opgemaakt bedje binnen zijn gekomen legt Hiske verder uit. Dat gebeurt niet zo snel. Christel kan zich vinden in de woorden van haar mede bewoners. En vertelt dat de relatie uit kan gaan hier en ze is ervan overtuigd dat Dylan en Kaylee dan geen oplossing weten voor de tattoo shop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *