Hiske confronteert Jessie, ze vindt dat Jessie vuil praat over Merel

Hiske confronteert Jessie, ze vindt dat Jessie vuil praat over Merel

De bewoners zitten gezellig te genieten van een paasbrunch. Jessie krijgt opeens de vraag hoe het nu eigenlijk zit tussen hem en Merel. Wie is Merel vraagt Jessie. Dat is wat mij betreft niets. Gewoon haat en irritatie. Merel lijkt niet blij te zijn met het antwoord. Ik vind het heel ongemakkelijk om het erover te hebben, maar wat mij betreft is het niets gaat Jessie verder. Ja, ik heb één keer mijn tong erin gestopt voegt hij eraan toe. Hiske hoort de woorden van Jessie en die zorgen voor een hoop irritatie. Ze besluit het voor Merel op te nemen. Als mijn vent dat zou zeggen, dan zou ik ook even zeggen van hallo, ik ben geen stuk vlees reageert ze boos. Je hebt toch wel respect voor haar? Hiske laat het onderwerp voor de rest rusten. Zal Merel nog van zich laten horen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *