De bewoners uit Utopia 2 zoeken paaseitjes op Utopia 2 terrein

De bewoners uit Utopia 2 zoeken paaseitjes op Utopia 2 terrein

Merel rammelt met de bel om de groep te verzamelen maar het duur even voordat iedereen bij de silo is. Verzamelen paashaasjes van me roept ze vrolijk over het Utopia 2 terrein. Merel heeft namelijk iets leuks voorbereid. Vrolijk Pasen allemaal zegt ze tegen de groep en iedereen klapt enthousiast. Wij hebben in de tuin en achter de silo overal paaseieren verstopt legt ze verder uit. Die moeten allemaal gevonden worden voegt ze eraan toe. Daarna telt ze af en de bewoners vliegen over het terrein. Ze lijken het naar hun zin te hebben, maar iedereen wil natuurlijk wel de meeste paaseieren vinden. Uiteindelijk wordt Mylène gekroond tot winnaar, want zij heeft maar liefst 94 paaseieren gevonden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *