Jessie vraagt aan de familie van Adriaan hoe zijn ideale vrouw eruit ziet

Jessie vraagt aan de familie van Adriaan hoe zijn ideale vrouw eruit ziet

Adriaan heeft bezoek. Als ze gezellig met elkaar in de tuin zitten, schuift Jessie ook aan. Hij heeft namelijk een belangrijke vraag voor Adriaan zijn bezoek. Wie zien jullie nou als vriendin van Adriaan hierbinnen vraagt hij geïnteresseerd. Het bezoek van Adriaan is eensgezind. Niet één zegt de stiefmoeder van Adriaan. Die mevrouw is nog niet binnengekomen voegt ze eraan toe. Jessie is benieuwd hoe de ideale vrouw van Adriaan er dan uitziet. Heel lief, heel naturel begint de halfzus van Adriaan. Daarnaast moet de de dame vegan zijn, geen tatoeages hebben, niet drinken en krullen hebben. De groep moet lachen. Dat zijn nogal wat eisen lacht Jessie. Zal Adriaan zijn ideale vrouw vinden in Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *