Adriaan is dolbij dat hij zijn familie weer kan zien, hij heeft bezoek

Adriaan is dolbij dat hij zijn familie weer kan zien, hij heeft bezoek

Adriaan staat op deze nieuwe dag zenuwachtig maar vrolijk voor de poort te wachten. Hij krijgt namelijk bezoek en daar heeft hij lang naar uitgekeken. Iets later gaan de poorten van Utopia 2 open. Adriaan zijn neefje Stenn vliegt hem in de armen. Adriaan is blij om hem weer te zien. Wat ben jij groot geworden zegt hij enthousiast. Vervolgens knuffelt Adriaan de rest van de familie. Af en toe mis ik jullie echt zegt hij vrolijk. Als Adriaan zijn familie in de armen heeft gesloten, komen ook de andere bewoners zich voorstellen. Het bezoek kijkt met grote ogen om zich heen en ze vertellen dat de mini samenleving erg verander is sinds hun laatste bezoek. Adriaan besluit om zijn familie dan ook een persoonlijke rondleiding te geven. Zijn dag kan nu al niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *